Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/35/1008935/horizonmassagepraktijk.nl/:/storage/configuration/wrappers/35/1008935/horizonmassagepraktijk.nl/:/tmp/) in /storage/content/35/1008935/horizonmassagepraktijk.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 1618 Mag ik mij even voorstellen - Horizon massage praktijk

Mag ik mij even voorstellen

Kim van Brenk is de naam en eigenaresse  van massage praktijk Horizon. Als vrijwilliger van het Nederlands genootschap voor sportmassageteam stond ik een aantal jaren bij  grote sportevenementen  zoals de Marathon van Egmond of de Dam tot Dam loop . Echter niet alleen als sportmasseur maar ook voor de  medical taping kon u mij aan de weg vinden.  Wat begon als een leuke hobby is uitgegroeid tot een professioneel en gediplomeerd beroepskeuze. Overgebleven is het plezier om mensen te masseren en gezamenlijk opzoek te gaan naar een oplossing voor een  lichamelijke ongemak.  Echter niet alleen met sportmassage maar ook met andere technieken bv de Dorn techniek.  Over deze Dorn Techniek of verschillende andere technieken die ik uitoefen kunt u verder lezen op deze site (even de link hierboven aanklikken)

Als professional ben je altijd bezig jezelf te verbeteren en nieuwe technieken te ontwikkelen . Sinds twee jaar weer begonnen met een  opleiding  HBO massage therapeut. Daar maak ik kennis met anatomie, fysiologie en pathologie op HBO niveau volgens de nieuwste CPION richtlijnen en ik krijg les in de nieuwste ontwikkelingen op massage en massagetherapie gebied.

( CPION = Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland) .

 

Surft u rustig door de site heen en mocht u vragen hebben email gerust
Mvg Kim van Brenk

Wilt u en kijkje nemen op het onderwijs instituut Holos klik hier